Blagovni znamki Simple Solution in Vet's Best ponujata rešitve pri higieni odvajanja psov. Ob inkontinenci ali zgolj ob učenju mladičev na sobno čistočo so izdelki priročni, enostavni za uporabo in živalim prijazni.

Plenične podloge Simple Solution predstavljajo idealen način za učenje sobne čistoče. Plenične podloge so izredno vpojne in vpijejo do desetkrat več tekočine kot standardne podloge. Sredina podloge je še posebej vpojna – na ta način tekočina steče stran od roba, kar prepereči, da bi zašla mimo roba. Podloga je sestavljena iz 6 plasti in tako resnično zavaruje tla. Podloge imajo integriran sistem za odstranjevanje vonja in so za to primerne tudi za mačja stranišča. Plenične podloge Simple Solution so prepojene z atraktantom, ki privabi in spodbuja psa, da opravi potrebo na plenični podlogi. Na voljo v različnih dimenzijah in pakiranjih.

Vet's Best Comfort Fit plenice za enkratno uporabo in Perfect Fit pralne plenice so odlična rešitev za psičke v času gonitve, za pse in psičke, ki trpijo za inkontinenco ali pa markirajo - označujejo prostor z urinom.

Plenice imajo nameščeno zaščito pred prepuščanjem, ki onemogoča neželeno iztekanje tekočine, nastavljivi paščki pa poskrbijo za popolno prileganje in so varni za uporabo tudi pri dolgodlakih psih. Plenice za enkratno uporabo imajo tudi indikator mokrote in na ta način pokažejo, kdaj je čas za zamenjavo plenice.