Podjetje IRIS

IRIS d.o.o., mednarodna trgovina je uspešno, srednje veliko podjetje, ki je regionalno prisotno v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. Trenutno zaposlujemo okoli 50 ljudi. Imamo bogate izkušnje s področja distribucije izdelkov humane in veterinarske medicine že od samih začetkov te dejavnosti. S poslovanjem smo pričeli leta 1981. V letu 2001 smo prešli na privatno lastništvo, kar nam omogoča visoko prilagodljivost in nudenje kvalitetnih storitev po meri naročnika.

Nudimo celostne storitve s področja trženja izdelkov kot so zastopstvo, nabava, registracija, skladiščenje, sekundarno pakiranje, promocija, prodaja in distribucija. Organizirano imamo lastno transportno mrežo ter sodobno skladišče s podpornim informacijskim sistemom.

Sodelujemo s priznanimi in vodilnimi tujimi ter domačimi proizvajalci in dobavitelji ter tako zagotavljamo preskrbo tržišča s široko paleto kvalitetnih izdelkov. Oskrbujemo klinike, bolnišnice, zdravstvene domove, domove za ostarele, zdravstvene institucije, lekarne, laboratorije, veterinarske klinike in farme, fakultete ter druge kupce.

V podjetju IRIS ugotavljamo, da je naša prednost fleksibilnost, zanesljivost ter pravočasnost v dobavi kakovostnih, varnih in učinkovitih izdelkov. Imamo močne in rastoče programe. Lahko vam pomagamo tudi s svetovanjem in strokovnim znanjem, ki temelji na kontinuirani rasti.

Dovoljenja, certifikati in nagrade

Podjetje Iris je pridobilo certifikat o dobri distribucijski praksi (GDP certifikat) in o dobri proizvodni praksi za sekundarno pakiranje (GMP certifikat). Vpisano je tudi v register veletrgovcev z učinkovinami in v register dobaviteljev medicinskih pripomočkov ter in vitro diagnostičnih medicinskih pripomočkov. Odobreno ima tudi dejavnost poslovanja s krmo.

Usmerili smo se tudi v razvoj lastnih visokokakovostnih izdelkov z dodano vrednostjo, ki jih tržimo pod lastnimi blagovnimi znamkami.