100% naravne sestavine / popolna sledljivost sestavin / visoka vsebnost mesnega deleža

 

SUROVA HRANA

V naši ponudbi popolnih in uravnoteženih obrokov zaseda posebno mesto surova hrana za pse in mačke. Surova prehrana ali BARF – biološko primerna hrana za pse in mačke ni le trend, pač pa najbolj primeren način prehranjevanja mesojedcev, kamor sodita tako pes, kot mačka.

Uravnoteženi in popolni v svoji sestavi sta surovi hrani Natures Menu in KIVO. Širok nabor okusov, različice hrane brez vsebnosti žitaric in monoproteinske opcije primerne tudi za hude alergike in seniorje, predstavljajo odlično rešitev pri različnih intolerancah na hrano. Surova hrana je primerna tudi, kot izločevalna dieta.

 

SUHA HRANA V OBILKI HLADNO STISKANIH PELETOV

V množici ponudbe briketirane, suhe hrane predstavljajo hladno stiskani peleti najbolj naravno izbiro hranjenja živali s suho hrano, saj so najboljši približek naravnemu, surovemu obroku. Proces hladnega stiskanja peletov ohranja sestavine v pasji hrani neokrnjene in posledično je biološka vrednost primarnih sestavin v hrani izredno visoka.

 

MOKRA HRANA V PLOČEVINKAH IN VREČKAH

Predvsem zaradi priročnega pakiranje eno ali dvo porcijskih mesnih obrokov za pse in mačke sodijo pločevinke in mesne vrečke v sam vrh popularnosti. Priznane blagovne znamke v naši ponudbi, katerim je skupno; neinvazivna pridelava, zgolj naravne in visoko kakovostne sestavine ter raznovrstnost okusov tako za pse, kot mačke.