Dermalna polnila

Večina od nas bi si želela čim dlje imeti zdravo, žarečo in mladostno kožo. Vendar sčasoma koža doživi številne predvidljive spremembe, ki vplivajo na njeno teksturo, volumen in debelino. Dejstvo, da staranje kože in obraza odraža kombinirane učinke časa, genetike in okolja na mehka tkiva, vključno s kožo, pa tudi na trda tkiva, kot so kostne strukture.

  • Kakovost vaše kože se zmanjša z izgubo kolagena, elastina in hialuronske kisline
  • Izguba obrazne maščobe v kombinaciji z gravitacijo in ponavljajočo se mišično aktivnostjo lahko povzroči nastanek gub in gub 1
  • Izguba obrazne kosti, mišičnega tonusa in redčenja kože lahko dajo obrazu ohlapen, povešen videz z manj definirano konturo

Hialuronska kislina je obilno prisotna v naši koži in je eden bistvenih elementov, ki se s staranjem izgubi. Zaradi izjemne in edinstvene sposobnosti vezanja in zadrževanja vode je neprecenljive vrednosti za učinkovito obnavljanje volumna kože ter izboljšanje njene hidratacije in teksture.

Dermalna polnila s hialuronsko kislino (injekcije hialuronske kisline v osnovni sloj kože, znan kot dermis) ostajajo eden glavnih načinov za odpravljanje gub, gub in izgube volumna, ki se razvijejo s starostjo. Ne smemo jih zamenjati z botulinskim toksinom, ki ga najpogosteje vbrizgamo, da ustavimo gibe mišic, ki povzročajo gube. Ne ponuja močnega, glajenega učinka dermalnih polnil.

Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam s hialuronsko kislino je TEOXANE Laboratories razvil novo generacijo kožnih polnil s hialuronsko kislino, posebej zasnovanih za prilagoditev dinamičnim in naravnim gibom vašega obraza. Ta polnila omogočajo izvajalcem, da se natančneje odzovejo na vaše potrebe, tako da ponudijo takojšen, dolgotrajen in naravno privlačen videz.